Aglio olio e peperoncino (Špagety s česnekem a feferonkou)

Kategorie: Hlavní jídlo bezmasé
Počet porcí: 4
Délka přípravy: 30 minut
Obtížnost přípravy: Zvládne každý

Suroviny:

500 g špaget
2 feferonky
hlavička česneku (záleží na síle a Vaší chuti)
olivový olej
hrst nasekané petrželové nati
sůl

Postup přípravy:

V dobře osolené vodě uvaříme špagety al dente. Na pánev nalijeme olej, přidáme nasekaný česnek, feferonky a petrželovou nať. Přidáme trochu vody ze špaget a zamícháme, promícháme s uvařenými špagetami a podáváme. Dosolíme dle chuti.

Vaše hodnocení

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.