Brusketa

Kategorie: Hlavní jídlo bezmasé
Počet porcí: 4
Délka přípravy: 20 minut
Obtížnost přípravy: Zvládne každý

Suroviny:

4 krajíce chleba
4 větší čerstvá rajčata
sůl
mletý červený pepř
svazek čerstvé bazalky
stroužek česneku
olivový olej

Postup přípravy:

Rajčata zbavená slupky nakrájíme na velmi malé kostky. Přimícháme do nich najemno nakrájenou bazalku, zakapeme olivovým olejem a dle chuti osolíme a opepříme. Na pánvi opečeme chléb, který poté očesnekujeme. Na takto připravený krajíc naneseme rajčatovou hmotu. Ihned podáváme.

Vaše hodnocení

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.