Jednoduchý rybízový koláč

Kategorie: Moučník
Počet porcí: 20
Délka přípravy: 30 minut
Obtížnost přípravy: Zvládne každý

Suroviny:

1 hrnek polohrubé mouky
1 hrnek hrubé mouky
1 hrnek krupicového cukru
1 hrnek mléka
1/2 hrnku oleje
1 vejce
1/2 kypřícího prášku
rybíz

drobenka:
100 g hrubé mouky
100 g krupic. cukru
75 g másla

Postup přípravy:

Těsto z uvedených surovin nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Posypeme rybízem a drobenkou a pečeme asi 20 minut při teplotě 180 stupňů.

Vaše hodnocení

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.