Jeřabinová buchta

Kategorie: Moučník
Počet porcí: 20
Délka přípravy: 45 minut
Obtížnost přípravy: Zvládne každý

Suroviny:

1,5 sklenky černých jeřabin
2 vejce
3 lžíce karobu nebo kakaa
1 sklenka oleje
500 g hladké mouky
500 m kefíru
1,5 lžičky sody
1 sklenka krystalového cukru

Postup přípravy:

Čerstvé černé jeřabiny nahrubo rozmixujeme a smícháme s ostatními přísadami (mohou být i mražené či kompotované). Směs nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech s vyšším okrajem a upečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů.

Vaše hodnocení

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.