Kuřecí játra s paprikou

Kategorie: Hlavní jídlo masové
Počet porcí: 4
Délka přípravy: 30 minut
Obtížnost přípravy: Zvládne každý

Suroviny:

500 g kuřecích jater
hladká mouka
sladká mletá paprika
olej na smažení
sůl

brambory či hranolky k podávání
tatarská omáčka

Postup přípravy:

Játra odblaníme, pokrájíme na větší kousky. Do plastové krabičky nasypeme hladkou mouku, kterou ochutíme asi lžičkou sladké papriky, vložíme po částech játra, krabičku zavřeme a vše promícháme.
Obalená játra pak smažíme ve vrstvě oleje doměkka, posolíme a dodáváme buď s vařenými bramborami nebo hranolkami, s tatarskou omáčkou. Můžeme přidat zeleninový salát.

Vaše hodnocení

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.