Losos s omáčkou s kaparami

Kategorie: Hlavní jídlo masové
Počet porcí: 4
Délka přípravy: 40 minut
Obtížnost přípravy: Zvládne každý

Suroviny:

4 filety z lososa
máslo
olivový olej
kapary
zakysaná smetana
citrónová šťáva
sůl
brambory k podávání

Postup přípravy:

Lososa hodně pokapeme citrónovou šťávou, posolíme a necháme odležet. Smažíme na oleji napůl s máslem. Usmaženého lososa vyndáme, uchováváme v teple, do výpeku přidáme nasekané kapary, po chvíli zakysanou smetanu a citrónovou šťávu dle chuti. Zamícháme.
Lososa podáváme s vařenými bramborami, přelitého omáčkou.

Vaše hodnocení

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.