Kategorie: Hlavní jídlo masové
Počet porcí: 4
Délka přípravy: 40 minut
Obtížnost přípravy: Zvládne každý

Suroviny:

4 filety z kapra
sůl
česnek
hladká mouka
strouhanka
vejce
špetka mletého zázvoru

Postup přípravy:

Kapra omyjeme a osušíme. Osolíme z obou stran, potřeme zlehka utřeným česnekem a obalíme klasicky v trojobalu. Do hladké mouky přimícháme špetku mletého zázvoru.
Smažíme ve vrstvě oleje na pánvi, podáváme s bramborami či na Vánoce s bramborovým salátem. Na talíři pokapeme citrónovou šťávou.

Vaše hodnocení

Napsat komentář

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..