Obalovaný kapr

Kategorie: Hlavní jídlo masové
Počet porcí: 4
Délka přípravy: 40 minut
Obtížnost přípravy: Zvládne každý

Suroviny:

4 filety z kapra
sůl
česnek
hladká mouka
strouhanka
vejce
špetka mletého zázvoru

Postup přípravy:

Kapra omyjeme a osušíme. Osolíme z obou stran, potřeme zlehka utřeným česnekem a obalíme klasicky v trojobalu. Do hladké mouky přimícháme špetku mletého zázvoru.
Smažíme ve vrstvě oleje na pánvi, podáváme s bramborami či na Vánoce s bramborovým salátem. Na talíři pokapeme citrónovou šťávou.

Vaše hodnocení

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.