Steak s omáčkou ze zeleného pepře

Kategorie: Hlavní jídlo masové
Počet porcí: dle množství masa
Délka přípravy: 40 minut
Obtížnost přípravy: Zvládne každý

Suroviny:

hovězí svíčková
nakládaný zelený pepř
hořčice
sůl
pepř
smetana
olivový olej

Postup přípravy:

Maso nakrájíme na steaky, pokapeme olivovým olejem, potřeme rozdrceným nakldádaný zelený pepřem a necháme odležet alespoň dvě hodiny. Na rozpálené pánvi necháme maso zatáhnout (z každé strany asi 3 minuty), vyndáme a uchováme v teple. Do výpeku nalijeme smetanu, přidáme 2-3 lžičky nakládaného pepře a lžičku až dvě hořčice. Podle chuti osolíme a necháme troch svařit. Před podáváním steaky na talíři omáčkou přelijeme.

Vaše hodnocení

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.