Játrový knedlík s hlívou

Kategorie: Hlavní jídlo masové
Počet porcí: 4
Délka přípravy: 50 minut
Obtížnost přípravy: Zvládne každý

Suroviny:

8 housek
500 g kuřecích jater
150 g šunkového salámu
6 vajec
lžíce másla
200 g hlívy ústřičné
1 palička česneku
majoránka
grilovací koření
sůl
pepř
sterilované zelí
pažitka

Postup přípravy:

Pečivo nakrájíme, přidáme pokrájená játra, na kostičky nakrájený salám a hlívu. Vmícháme vejce, máslo, prolisovaný česnek, sůl, pepř, majoránku a koření a vše promícháme.
Směs naplníme do salámové fólie, na koncích uzavřeme a v osolené vodě vaříme 30 minut.
Uvařené vyjmeme, nakrájíme na plátky. Podáváme teplé se zelím nebo studené posypané pažitkou.

Vaše hodnocení

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.