Kuřecí rarášci

Kategorie: Hlavní jídlo masové
Počet porcí: 4
Délka přípravy: odležení několik hodin + příprava 30 minut
Obtížnost přípravy: Zvládne každý

Suroviny:

50 g kuřecího masa
2 vejce
2 lžíce sójové omáčky
2 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce solamylu
3 lžíce hladké mouky
1 dcl piva
sůl
pepř
olej

Postup přípravy:

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a několik hodin necháme odležet v těstíčku připraveném z předepsaných surovin kromě oleje.
Dále nabíráme lžičkou a smažíme ve vrstvě oleje.
Podáváme s bramborami nebo s bramborovou kaší, salátem.

Vaše hodnocení

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.