Tatrankové pečivo

Kategorie: Cukroví
Počet porcí: 8
Délka přípravy: 60 minut + odležení 2 hodiny
Obtížnost přípravy: Zvládne každý

Suroviny:

350g hladké či polohrubé mouky
100g moučkového cukru
1 ztužený tuk
1 vejce
2 umleté tatranky
trošku prášku do pečiva
100g kokosu nebo mletých ořechů

Postup přípravy:

Vše smícháme, těsto necháme alespoň 2 hodiny uležet. Potom pěchujeme do formiček. Pečeme při mírné teplotě.
Těsto je vhodné i na košíčky, které můžeme plnit libovolnou nádivkou a polívat čokoládou.

Vaše hodnocení

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.