Treska s kaparovou omáčkou

Kategorie: Hlavní jídlo masové
Počet porcí: 4
Délka přípravy: 30 minut
Obtížnost přípravy: Zvládne každý

Suroviny:

4 tresčí steaky
8 lžic másla
1 lžíce octa
1 lžíce kaparů
1 lžíce nasekané čerstvé petrželky
sůl
pepř
snítky estragonu na ozdobu

Postup přípravy:

Tresku osolíme a opepříme. Rozpustíme 2 lžíce másla a každý steak z jedné stany potřeme máslem. Tresku grilujeme 6 minut ve vyhřáté troubě, obrátíme, potřeme větším množstvím másla a grilujeme ještě 5-6 minut, dokud se maso nezačne rozpadat.
Zatímco se treska griluje, rozpustíme zbytek másla, aby zezlátlo, přilijeme ocet, vsypeme kapary a promícháme.
Směsí grilovanou tresku zalijeme, posypeme petrželkou a ozdobíme snítkami estragonu.

Vaše hodnocení

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.